Πάντα Βρέχει - Ένα τριήμερο στον Παράδεισο!

Μικρό Χωριό, Ελλάδα

GA
Greece Adventure Trips
 • Facebook verified
1 review
Aug 20 - 22, 2021
Group size: 25 - 50
Πάντα Βρέχει - Ένα τριήμερο στον Παράδεισο!
Μικρό Χωριό, Ελλάδα

Greece Adventure Trips
 • Facebook verified
1 review

Aug 20 - 22, 2021
Group size: 25 - 50

About this trip

Μια ακόμα μοναδική εξόρμηση οργανώνει η Greece Adventure Trips σε συνεργασία με την Mountain Xcursions για τους φίλους της ,τους λάτρεις  της  περιπέτειας, τους διαβάτες της άγριας φύσης, αυτούς που ονειρεύονται να βρεθούν μέσα σε τοπία βγαλμένα από διηγήσεις παραμυθιού, ανάμεσα σε ρέματα , ποτάμια, καταρράκτες σε έναν μοναδικό παράδεισο άγριας ζωής του τόπου μας!!! 

 

Στον τόπο αυτό, τα ποτάμια σε ξεμυαλίζουν με το μαγευτικό τραγούδι τους, οι καταρράκτες χορεύουν ξέφρενα πάνω από τις πλαγιές των βουνών και η οργιώδης βλάστηση, στρώνει ένα μαγικό χαλί για να διαβεί ο επισκέπτης, νομίζοντας οτι αγγίζει την είσοδο σε μια άλλη διάσταση....''

Ένα μονοπάτι πέρα από τα όρια της φαντασίας θα εξερευνήσουμε στα τέλη του Αυγούστου!!!

Ατέλειωτοι καταρράκτες να πέφτουν από ορμητικές πλαγιές σε ένα περιβάλλον οργιαστικής φύσης βγαλμένο από τα μυθιστορήματα του Tolkin!!

Μια εξερεύνηση που πρέπει να την ζήσουμε παρέα, με την υπογραφή της πιο όμορφης πεζοπορικής παρέας...


Αναλυτικές πληροφορίες, πρόγραμμα και φόρμα συμμετοχής θα δοθούν/ανοίξουν σύντομα.

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Μία από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες περιοχές του νομού Ευρυτανίας.

Το φαράγγι Πάντα Βρέχει που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Ροσκά και Δολιανά ή διαφορετικά Στουρνάρα (Δολιανά και Στουρνάρα είναι το χωριό) νότια του νομού.

Η ονομασία του οφείλεται στο ότι σε μία περιοχή του φαραγγιού η οποία δεν ξεπερνά σε μήκος τα 80m παγωμένα νερά που έρχονται από το απόκρημνο βουνό της Καλιακούδας στην προσπάθεια τους να γίνουν ένα με τα νερά του Κρικελιώτη ποταμού βρίσκουν διέξοδο από πηγές στις κορυφές του φαραγγιού δημιουργώντας όμορφους καταρράκτες, λόγο του μεγάλου ύψους τους όμως η ροή τους δεν συνεχής και συμπαγής αλλά διασπάται σε μία μεγάλη ακτίνα σε μικρές και μεγάλες σταγόνες δημιουργώντας μία συνεχή τεχνητή βροχή μετατρέποντας το ήδη πανέμορφο τοπίο σε μαγευτικό.


(πηγή: https://www.info-karpenisi.gr)

Απαραίτητος εξοπλισμός

Σακίδιο ημέρας

Ορειβατικό μποτάκι ή αθλητικό παπούτσι βουνού 

Αδιάβροχο μπουφάν

Μπατόν πεζοπορίας (προαιρετικά)

Ζακέτα fleece ή φούτερ 

Ισοθερμική φανέλα

Μακρύ παντελόνι 

Ατομικό σνακ ημέρας, 

1,5 λιτ νερό

Ατομική πετσέτα

Παντόφλες για το μπάνιο

Σακούλες σκουπιδιών για να φορεθούν πάνω από τα παπούτσια κατά τη διάσχιση του ποταμού, ώστε να μη βραχούν τα πόδια μας.

Επίσης καλό είναι να υπάρχει μια αλλαξιά ρούχων στο λεωφορείο (φανελάκι, κάλτσες,κλπ).

Σημείωση!

Κάθε συμμετέχον στην εκδρομή κατανοεί ότι είναι αποκλειστικά και εξολοκλήρου υπεύθυνος για τη συμμετοχή του. 

Κάθε συμμετέχον κρίνει και αποφασίζει ο ίδιος αν η φυσική του κατάσταση και η υγεία του του επιτρέπουν να συμμετάσχει. Οι διοργανωτές δεν είναι δυνατόν  γνωρίζουν εκ των προτέρων την κατάσταση υγείας και τη φυσική κατάσταση των συμμετεχόντων. 


Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και συναινείτε με όλους τους όρους συμμετοχής στις εκδρομές μας.


Όλες οι εκδρομές πραγματοποιούνται ακολουθώντας πάντα τα πρωτόκολλά ασφαλείας που ανακοινώνονται επίσημα από το Ελληνικό κράτος. Κάθε συμμετέχον είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των διοργανωτών και συνοδών περί αυτών. 

Ακυρωτική Πολιτική

Ακυρώσεις που θα ληφθούν έως και τις 30 Ιουλίου θα υπάρξει ολική επιστροφή χρημάτων.

Ακυρώσεις που θα ληφθούν από τις 31 Ιουλίου και μέχρι τις 5 Αυγούστου θα παρακρατηθεί το ποσό της προκαταβολής και θα υπάρξει επιστροφή τυχόν υπολοίπου ποσού που έχει καταβληθεί.

Ακυρώσεις που θα ληφθούν από τις 6 Αυγούστου ή και στην περίπτωση της μη εμφάνισης στα σημεία επιβίβασης τις προκαθορισμένες ώρες δε θα υπάρξει καμία επιστροφή χρημάτων.

What’s included

 • Μεταφορές
 • Διανυκτερεύσεις
 • Έμπειρα στελέχη
  Έμπειρα στελέχη που θα συνοδεύουν την εκδρομή από την Mountain Xcursions και την Greece Adventure Trips
 • Την οργάνωση της εκδρομή
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Προσωπικά έξοδα
 • Γεύματα
 • Εξοπλισμός
 • Φόρος Διαμονής
  Φόρος Διαμονής (Τέλος Διανυκτέρευσης) σύμφωνα με το Άρθρο 53 του Ν. 4389/2016 ( 0,5euro/ δωμάτιο) . Ο φόρος αυτός χρεώνεται στην τιμή δωματίου και εξοφλείται απευθείας στο ξενοδοχείο.

Your Organizer


GA
Greece Adventure Trips
1 review
Discover the Authentic Greece through Adventure Trips!Nature, tastes, history, myths and culture make up Greece that everyone would like to know. The discovery of an ancient natural environment through activities in green canyons, next to and in mythic rivers, along the paths of history, combined with the culture of Greek hospitality(filoxenia) by the locals, is the experience that everyone can live with authenticity, professionalism and security. Programs tailored to the natural environment, culture, history and products of each region

Reviews

Ήταν ένα υπέροχο , περιπετειώδες και άριστα οργανωμένο τριήμερο !Ολο το γκρουπ λειτούργησε ομαδικά και με καλή διάθεση . ( Ρίξαμε και τους χορούς μας ! ) Χαμόγελο , ευγένεια , υποστήριξη όπου χρειάστηκε από την οργανώτρια Αγγελικη και από τους συνεργάτες της Νασια και τον ακούραστο Θανάση . Ευχαριστώ και αναμένω για την επόμενη εξόρμηση
By Πηνελοπη Λ for Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου στον Σμόλικα - Δρακόλιμνη - Φαράγγι Αώου on 30 Oct, 2019