Mindful Yogalærerutdanning RYT200

Bodø, Norway

KV
Kristin Vikjord
  • Facebook verified
Aug 27 - Dec 15, 2019
Group size: 2 - 8
Mindful Yogalærerutdanning RYT200
Bodø, Norway

Kristin Vikjord
  • Facebook verified

NaN NOK
Aug 27 - Dec 15, 2019
Group size: 2 - 8

About this trip

Utdanningen er en mulighet til å fordype deg i praksis, lære yogafilosofi, historie, teknikk, anatomi, og didaktikk.


Ta enkeltsamlinger, eller hele utdanningen. Denne utdanningen passer for deg som ønsker å lære mer om yoga og mindfulness, ta din egenpraksis et skritt videre, og er nysgjerrig på å dele yoga gjennom undervisning. Det er spesielt interessant for deg som synes at yoga kan tilføre noe i måten du arbeider med mennesker på, enten du kombinere det med ditt nåværende arbeide eller lar det utvikle seg til noe annet.  Utdanningen er inndelt i fire samlinger, som du enten kan ta individuelt, eller alle 4 som gir sertifisering som yogalærer (RYT200).


Det å integrere yoga i hverdagen og etablere en jevnlig praksis, er en prosess. En 200 timers grunnutdanning kan være en start på hvordan dele og invitere inn yoga som en holdning eller perspektiv i ditt liv. Det å bli og å være yogalærer er en kontinuerlig prosess, som starter både før og fortsetter etter en slik utdanning.


Dette utdanningsprogrammet er en omfattende opplæring som dekker essensen av yoga og mindfulness, samt fordyper din individuelle prosess og praksis, slik at du kan formidle yogaens perspektiv og undervise yoga klasser. Det er et unikt program som kombinerer yoga og innsiktstradisjonen i Mindful Yoga, og som underbygger yogaens endringspotensiale og terapeutiske egenskap, på både fysisk og mentalt nivå.


Innhold

Grunnutdanningen (RYT200) i Mindful Yoga er samlingsbasert. Samlingene består av praksis med lærer, der yogabevegelser (asana), pusteøvelser (pranayama) og meditasjon vektlegges. I tillegg blir det refleksjonsoppgaver, både under og mellom samlingene, samt teori. Historie, sekvensering og asana klinikk, filosofi, didaktikk og anatomi. Det blir også nettbasert veiledning mellom samlingene.


Vurdering: Det gis mappeoppgaver per modul, som blir vurderingsgrunnlag for sertifisering til

yogalærer, sammens med undervisningspraksis som gjennomføres i løpet av utdanningsforløpet. Innleveringsfrist 15 desember 2019.

Dagsprogram

09:00 - 12:00 Meditasjon, Pranayama/pusteøvelser, Mindful Yoga praksis, refleksjon 

12:00  - 13:00 Lunsj

13:00  -16:00 Teori og integrert praksis


Det blir kortere pauser innimellom øktene også, med tid til drikke og litt frukt/nøtter


What’s included

  • Kursmanual
    Kursmanualen er det teoretiske materialet til hver modul av utdanningen
  • Snacks/te
    Frukt, te og nøtter til pausene i kursdagene
  • Bøker

Available Packages

Fullpris
Available until August 20, 20196 left

Du vil ta hele utdanningen.

28,500 NOK
Deposit: 3,500 NOK
Ta deler av utdanningen
4 left

Ta kun den samlingen som er relevant for deg. Hver samling er innrammet i mindfulnessbasert meditasjon, og vi starter og avslutter hver dag med lengre meditasjon. 


Samling 1 - AUGUST: 

Teori: Vil du lære mer om yogaens historie? eller hvordan yogaens filosofi henger sammen med mindfulnessteori? 

Praksis: I denne samlingen etableres Mindful Yoga praksis med flere bevegelsessekvenser, samt de puste- og konsentrasjoensteknikker som ligger til den formelle MFY-klassen. Hver dag starte med en times meditasjon. 


Samling 2 - SEPTEMBER: 

Vil du lære mer om pusten? Hvordan vi bruker den yogiske pusten, og hvordan den har effekt på våre indre energisystemer? Her lærer du også om nervesystemet, ulike pranayama (puste-) teknikker, og om sammenheng endokrine systemer og homeostasis. 


Samling 3 - OKTOBER: Anatomi og teknikk


Samling 4 - NOVEMBER: Didaktikk og eksamen
Når du tar en samling, er ikke skriftlig arbeid (mappeoppgaver) inkludert, og heller ikke eksamen (skriftlig og praksis). Pris inkluderer derfor ikke dette. 

26,000 NOK
Deposit: 3,500 NOK

Available optionsItinerary

Samling 1: August
Mindful Yoga: filosofi, historikk og praksis

Samling 1 - AUGUST 27, 28, 29, 30

Yogaens historie og filosofiske grunnlag

Denne samlingen gir deg oversikt over yogaens filosofi, grunnleggende tekster sammenstilt med buddhistiske læresetninger. Du lærer Patanjali´ s åttedelte vei, samt grunnleggende mindfulnessteori. Historisk oversikt, både eldre og nyere historie. 


FOR DEG som vil etablere mindful yoga praksis, yogalærere med annen utdanning (eks ashtanga basert, vinyasa el annet)


Teori: Vil du lære mer om yogaens historie, eller hvordan yogaens filosofi henger sammen med mindfulnessteori? I denne samlingen lærer du eldre og nyere yogahistorie, sammenstilt med mindfulnessteori og innsiktstradisjonens grunnprinsipper.


Praksis: I denne samlingen etableres Mindful Yoga praksis, der du blir kjent med flere bevegelsessekvenser, samt de puste- og konsentrasjonsteknikker som tilhører den formelle Mindful Yogapraksisen. Hver dag starte med en times meditasjon. 


Your Organizer


KV
Kristin Vikjord
Joined in May 2019
See profile