Featured Trips

Past Trips

Reviews

We were taken good care of. We've seen a lot of Scotland's nature and loved all the activities. My personal favorite was conyoning. That was awesome, even in the cold. Highly recommend anyone try a trip on this amazing bus!
By Jango H for The Scottish Highlands on Oct 31, 2023
WP
De reis met LaKaravana door de Schotse Hooglanden was geweldig. De reisleiding (Eileen en Saskia) is altijd vrolijk, actief en gastvrij. Ben je actief en wil je Schotland (of een van de andere bestemmingen) anders beleven dan met alle andere organisatoren is dit echt een aanrader. Buiten de gebaande paden, veel lachen, ook voor alleengaanden perfect.
By Willy P for The Scottish Highlands on Oct 19, 2023
Ik heb een waanzinnige tijd gehad. Veel van Schotland kunnen ontdekken met de meiden van La Karavana. Reizen met zo’n oude bus is een unieke ervaring en geeft je een waanzinnig gevoel. De bus is van alle faciliteiten voorzien. Ook de medereizigers waren erg gezellig! Wij waren op pad met 5 reizigers en 2 begeleiders. Persoonlijk vond ik dit ook wel prettig, want het was nu in het slaapvertrek best wel rommelig en druk. Bij een volledige volzet is dit misschien nog iets ‘erger’. De activiteiten waren leuk en veelzijdig, al moet ik zeggen dat ik één kasteel bezoeken wel voldoende had gevonden. Daarnaast zijn de meiden wél flexibel en denken ze graag mee over de wensen van de groep. Zo konden we iets langer op Isle of Sky verblijven. Het mountainbiken in Trossachs National Park hebben we niet gedaan, daarover is ook niet gecommuniceerd. Ook de Harry Potter trein kon niet doorgaan, als alternatief zijn we met de gewone trein gegaan. Voorafgaand is hier wél over gecommuniceerd. Het eten dat elke avond geserveerd werd was lekker en gevarieerd. De lunches waren elke middag verrassend en in de ochtend hadden we regelmatig iets extra’s, zoals wentelteefjes, een gebakken ei of verse croissants. Al met al; het was een feestje om met de bus op pad te zijn geweest.
By Esther P for The Scottish Highlands on Oct 11, 2023

References

CW
I traveled with this bus about a year ago. One of the worst experiences of my life. One of the hosts used a racial slur while at dinner. Completely changed my outlook on traveling with a female hosted trip. And the booking agent, girls love travel, would not refund my money.
By Chasity W on 17 Feb, 2024